De Klussenier Govert Hollemans
De Klussenier Govert Hollemans

's Gravenweg 38
3264 XN Nieuw-Beijerland

Dien uw offerte-aanvraag in   

0186 69 47 60
06 5169 4121
g.hollemans@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 24447124

Even voorstellen

Mijn naam is Govert Hollemans en samen met mijn vrouw en dochter woon ik al sinds mijn geboorte in Nieuw Beijerland. Na mijn technische opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij verschillende installatie en elektro technische bedrijven, waarvan de laatste 7 jaar in de recreatieve bouw. Daar kwamen alle werkzaamheden voor, van timmerwerk tot het plaatsen van badkamers. Ik heb altijd al het verlangen gehad om  voor mezelf beginnen en naarmate de jaren werd dit gevoel  steeds sterker met als gevolg mijn start als Klussenier.

Intussen is De Klussenier Govert Hollemans uitgegroeid tot een goed lopend bouw-, klus-, en installatiebedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende bekende merken zoals VELUX (gecertificeerd), Remeha CV Ketels en nog enkele bekende merken. Wij werken met de beste materialen en geavanceerde apparatuur en gereedschappen. Om kwaliteit te kunnen garanderen werk ik nauw samen met diverse andere gespecialiseerde kleine bedrijven en Klusseniers. Op deze manier kunt u mij inschakelen voor allerlei verschillende werkzaamheden. Ook kunt u terecht bij een van onze leveranciers om bijvoorbeeld uw badkamer, (kunststof) kozijnen, tegels, of kastenwand systemen te bekijken of uit zoeken en u te laten adviseren. Wij kunnen in bijna al u wensen voorzien. Hieronder een kleine greep van de werkzaamheden.

Complete renovatie en nieuwbouw
Timmerwerken
Metselwerken, tegelwerken
Badkamers, toiletten
Keukens
Elektra, gas, water, en CV
Kastenwanden
(kunststof) kozijnen
Glas zetten
Zonwering, rolluiken
Dakkapellen, dakramen
Dakbedekking en zinkwerken
Schilder/stucwerk
Alle soorten vloeren
En nog veel meer

Zowel kleine als grote klussen, particulier of bedrijf worden professioneel en serieus behandeld. Vooraf worden al uw wensen besproken en advies gegeven. De offerte wordt mondeling toegelicht om u zo goed en duidelijk mogelijk van informatie te voorzien. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Zoekt u een veelzijdige vakman voor uw al klussen in en rond het huis of bedrijf, neem dan contact op met De Klussenier Govert Hollemans.
 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...